Kõigil Töötajatel on Õigus olla esindatud Ametiühingu poolt!

Kõigil Töötajatel on Õigus olla esindatud Ametiühingu poolt!
У всех Работников есть Право быть представленными Профсоюзом!

четверг, 4 июня 2015 г.

EMSA 20


EMSA 20
 

 

 
 
 
 
 
 



Pressiteade
http://www.emsa.ee/et/uudised1/25759

Lisatud 04.06.2015

7.juunil saab Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühing (EMSA) 20 aastaseks. Ühing loodi ml Estonial pääsenute initsiatiivil 1995.a. aastal ja ühendab täna üle 2400 liikme.

 
5. juunil toimuval pidulikul konverentsil, mis toimub Tallinna Loomaaia keskkonnahariduse keskuse saalis arutletakse Eesti merenduspoliitika, laevanduse ja meremeeste oleviku teemadel. Tervituseks võtavad sõna Riigikogu esimees Eiki Nestor, Laevaomanike Liidu president Toivo Ninnas, Merendusnõukoja president,viitseadmiral Tarmo Kõuts ja väliskülalistest Rahvusvahelise Transporditöötajate Föderatsiooni meremeeste sektsiooni sekretär Jon Withlow Londonist. Külalistena osalevad veel Läti Meremeeste Uniooni president Igors Pavlovs, Venemaa Meremeeste Ametiühingu president Juri Sukhorukov, Rootsi meremeeste ametiühingu SEKO asepresident Tomas Abrahamsson ja Soome Auto ja Transpordiala Töötajate Liit AKT RY president Marko Piirainen jt.

 















Pikema ettekande teevad Põhjamaade Transporditöötajate Föderatsiooni peasekretär Peter Lövkvist, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi lennundus-ja merendusosakonna juhataja Jaak Kaabel, Tallink Grupi personali ja arendusdirektor kapten Vahur Ausmees ja EMSA esimees Jüri Lember.


EMSA esimees Jüri Lember: „Püüame ühe päevaga vaadata tagasi eelnenud 20 aasta tööle ja läbi auliikme staatuse, teenetemärkide ja tänukirjade ära märkida koostööpartnerid ning liikmeskonna tublimad esindajad. Päeva lõpetame diskussioonpaneeliga teemal, kas Eesti meremehel on perspektiivi leida lähitulevikus töökoht Eesti lipu all seilavatel laevadel või tuleb jätkata välismaistel alustel ning seejärel võtame vabamalt pidulikul vastuvõtul Lillepaviljonis.“


 EMSA 15.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
EMSA ühendab tänaseks oma liikmeskonnas meremehi, sadamatöötajaid ja hotellitöötajaid kahekümne seitsmes erinevas ettevõttes, millest kümme opereerivad kaubalaevadega võõraste lippude all.

Lisainfo:

Jüri Lember 5012507

Jaanus Kuiv 5237907

 


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий