Kõigil Töötajatel on Õigus olla esindatud Ametiühingu poolt!

Kõigil Töötajatel on Õigus olla esindatud Ametiühingu poolt!
У всех Работников есть Право быть представленными Профсоюзом!

вторник, 27 марта 2018 г.

Kanajev müüs Transiidikeskuse sakslastele


Saksa ettevõte Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA) ostis täna Muuga sadamas tegutseva perekond Kanajevitele kuuluva logistikafirma Transiidikeskus ASi, teatas saksa ettevõte.

Loe: Suurtehing. Kanajev müüs Transiidikeskuse sakslastele




“Transiidikeskuse AS on minu elutöö. Oleme koostöös ettevõtte töötajatega, kellest mitmed on siin selle asutamisest saadik 25 aastat tagasi, rajanud Läänemere ühe efektiivseima ja tehnoloogilisima konteinerterminali. Ettevõte on tööandjaks ligi veerand tuhandele töötajale ning teiseks koduks ja kogukonnaks paljudele Eestimaa dokkeritele ja transiidivaldkonna spetsialistidele,” kommenteeris tehingut Transiidikeskuse AS nõukogu esimees Anatoli Kanajev.

Loe: Kantauro OÜ võõrandas osaluse Transiidikeskuse AS-is




«Selle ettevõtte omandamine võimaldab meil siseneda regionaalsele turule, millel on suur kasvupotentsiaal tänu tema geograafilisele asukohale ning selle võimalikule seosesle uue Siiditeega,» märkis Titzrath. Hoolimata uue ettevõtte omandamisest, jätkab HHLA investeerinuid ka Hamburgi sadama konteinerterminali opereerimisse.

Eesti Raudtee juhi Erik Laidvee hinnangul plaanib Hamburger Hafen und Logistik AG suurendada tõenäoliselt idasuunalist transiiti.

«HHLA on väga tuntud ja soliidne operaatorfirma, millel on võimalik meile anda olulist kaubavoogu ja sünergiat, eeskätt konteinerite osas,»

Tallinna Sadama juhi Valdo Kalmu sõnul toob Transiidkeskuse ost kaasa regiooni lisavõimalusi.

«See on meie jaoks väga positiivne uudis. Meil on Transiidikeskusega väga hea koostöö ja see oli ka eelmise omanikega nii,»

Loe: Järjekordne suurtehing: Saksamaa logistikahiid ostis Transiidikeskuse

Комментариев нет:

Отправить комментарий