Kõigil Töötajatel on Õigus olla esindatud Ametiühingu poolt!

Kõigil Töötajatel on Õigus olla esindatud Ametiühingu poolt!
У всех Работников есть Право быть представленными Профсоюзом!

среда, 25 октября 2017 г.

Kvalifikatsiooni tõstmine annab töötajatele võimaluse ka töötasu tõusuks


Töötukassa abil töötajaid koolitanud ettevõte: kõik on rahul, sest tööd jagub!

Töötukassa, 25. oktoober 2017, 09:31


 

Multifunktsionaalne terminal SILSTEVE Sillamäe sadamas alustas möödunud aastal muutustega ja seetõttu tuli töötajaid juurde koolitada. Abistas töötukassa, toetades nii rahaliselt kui ka uute töötajate leidmisel.

"2016. aasta novembris käivitus konteinerterminal: alustasime väikeste mahtudega ning kahe konteinerliini kliendiga ainult ekspordi suunal. Ekspordimahud on sellest ajast kogu aeg kasvanud, hakkasid tulema esimesed impordikonteinerid ning avati ka Euroopa suund läbi Sillamäe sadama, mis tähendas veel rohkem mahtusid," selgitab ettevõtte personalijuht Victoria Tisler.

Kui alguses oldi tööl vaid ühes vahetuses, siis nüüd tuleb töötada ööpäev läbi mitme vahetusega. "Seega tekkis vajadus oskustööliste järele, kellel oleks vastav kvalifikatsioon kraanade peal töötamiseks," ütleb Tisler.

Uute inimeste koolitamisel ja leidmisel abistas töötukassa. Tisler nendib, et ilmselt oleksid nad vajalikud koolitused tehtud saanud ka omal jõul, kuid abi oli väga teretulnud.

SILSTEVE personalijuhi sõnul saab tänu uutele töötajatele pakkuda klientidele paremat teenust, samuti on koolitused kasulikud töötajatele endile. "Koolitustesse suhtutakse positiivselt. Kvalifikatsiooni tõstmine annab töötajatele võimaluse ka töötasu tõusuks," lausub Tisler.

Mida soovitada aga teistele sarnases olukorras ettevõtetele?
"Tehke koostööd töötukassaga!" annab Victoria Tisler lihtsa nõuande.


Комментариев нет:

Отправить комментарий